Над закона! Кирил Петков хвърчи с 280 км в час по АМ „Тракия“, бърза за ТВ участие

payimage-530981

,,Кирил Петков хвърчи с два джипа на НСО по АМ „Тракия“, съобщава Tribune, цитирайки наблюдателни граждани. Въпреки високата скорост, кортежът на Петков е заседнал на тапа, причинена от катастрофа.

Премиерът в оставка все още е на 280 км от София, но бърза да се прибере от морето, за да участва „ексклузивно“ в Нова телевизия при една от любимите на властта водещи Лора Крумова.

ТВ изявата му, а и участието на Корнелия Нинова при Светльо Иванов в БТВ, ще забави коалиционния съвет тази вечер. В прословутия запис от заседанието на ПГ на ДБ всички чухме, че се готви среща тази неделя от 18 часа. Но заради медийните участия на двамата партийни лидери срещата се отлага с един час.

„Премиерът в оставка Кирил Петков, вицепремиерите Асен Василев и Корнелия Нинова, както и съпредседателите на „Демократична България“ Христо Иванов, Атанас Атанасов и Владислав Панев се събират тази вечер от 19 ч. в Министерския съвет”, съобщи преди минути БТВ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ