Изпуснаха Зайкова в ефир, стана страшно: Христо Иванов да остави егото си вкъщи, ръси тъпотии!

Мика Зайкова

Имаше много причини Слави Трифонов да изтегли министрите си, защото не можаха да установят правилния диалог помежду си. Има причини да е обиден, но аз знам, че той обича България. Това каза пред Би Ти Ви икономическият експерт и бивш Депутат от ИТН Мика Зайкова.

Писах дори на лидера на БСП Корнелия Нинова да направи всичко възможно да се направи правителство. Има неща, които сега трябва да се направят, каза Зайкова.

Според нея, ако депутатите мислели за България нито Христо Иванов щял да изтърси тези тъпотии на заседанието на парламентарната група на „Демократична България“, за които говори, нито другите народни представители щели да реагират така емоционално.

Мика Зайкова изтъкна, че всички политици, които водят разговори за съставяне на кабинет трябва да оставят егото си вкъщи и да мислят само за България.

По думите й тази година спрямо миналата година един пазар е по-скъп с близо 17% (16.9%). У нас е по висока инфлацията, защото в нея има спекула, но ние сме най-енергоемката и най-ресурсноемката държава в Европейския съюз, посочи Зайкова.

Според нея мерките нямат нищо общо с инфлацията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ