Лена e безутешнa, евродепутат я разплака: Г-жо Лена, вие сте дотук! Г-н Борисов беше и ще бъде

кирил петков лена бориславова

Лена на Киро или на Киро Лената, попитала „Къде беше тези 12 години, Бойко“.

Боже, колко непросветен народ има по тоя свят, боже!

Никак не ми е работа да отговарям вместо г-н Бойко Борисов, но понеже въпросът е зададен в публичното пространство, ще си позволя и аз да й обясня къде е била публичната личност Бойко Борисов последните 12 години.

Г-жо Лена, г-н Борисов последните 12 години беше премиер на България 3 (три пъти ), за разлика от вашия Киро, който едвам издрапа еднократно 7 ( седем ) месеца и то с помощта на тати, на най-големите медии, на папата, на куп световни лидери и на куп изговорени лъжи!

Г-жо Лена, г-н Борисов беше няколко пъти в Европейския парламент, където държа реч, отговаряше на въпроси на евродепутатите, там, където твоя Киро, не беше и никога няма да бъде!

Г-жо Лена, г-н Борисов беше в Белия дом на среща с президента на САЩ, а не се снимаше по коридорите с него, както се похвали Киро!

Г-жо Лена, г-н Борисов беше приет от папата и заради него папата посети България, а не си измисляше приказки измислени, разказани от папата, както си фантазираше Киро!

Г-н Борисов когато се разхождаше по коридорите на Европейската комисия, за него под ръка се държаха и Меркел, и Макрон, и Рюте, и Урсула фон дер Лайен, и всички останали европейски лидери, а не като вашия Киро, който разхождаше чашата си с питие в ръка по коридорите на Комисията!

Г-н Борисов 12 години беше сред народа, когато той имаше нужда от подкрепа, а не като твоя Киро, който вдигаше самолета само с теб, за да отидете на усамотение в Солун!

Г-н Борисов последните 12 години строеше магистрали, училища, детски градини и поддържаше висок стандарт, а не като твоя Киро, който поддържаше един парапет, за да осигури един висок стандарт!

Г-жо Лена, мога още много примери да дам къде е бил последните 12 години г-н Борисов, но не виждам смисъл да се обяснява на политически еднодневки като вас!

Г-н Борисов е председател на регистрирана партия в съда, която е участвала на избори и е спечелила толкова избори, колкото ти, предполагам, нямаш спечелени дела, а и вие още на всичкото отгоре не можете да регистрирате партията си!

И накрая, г-н Борисов беше и ще бъде повече от 12 години, вие бяхте всичко на всичко 7 (седем) месеца и ми се струва, че бяхте дотук!

От Фейсбук профила на Асим Адемов, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ