Ефирът се изчерви! Дончева нахлу в БНТ, усмихва се закачливо на водещия: Имате всички данни…

татяна дончева

Много любопитна ситуация разсъни набързо зрителите на сутрешния блок на БНТ.

Тази седмица през месец август „Денят започва“ е с нов начален час – 6:55, а водещите Христина Христова и Симеон Иванов ще водят ефира до 9:00 ч. самостоятелно, като ще се ротират всяка седмица.

Двамата ще имат и гост водещи, като тази седмица това е популярната влогърка Цвети Стратиева – Флора.

Днес един от гостите на Иванов бе председателят на „Движение 21“ Татяна Дончева, която трябваше да коментира горещите политически теми. Участието й обаче започна по много нестандартен и закачлив начин.

„Добро утро, желая ви успех в позицията на титулярен водещ, надявам се да се представите добре и да получите самостоятелно предаване“, обърна се адвокатката към водещия.

Той се усмихна и видимо смутен заяви: „Не са ми точно такива амбициите в момента, но ви благодаря“.

По време на диалога отново ни в клин, ни в ръкав Дончева реши да прави комплименти на Иванов.

Темата беше каква е правилната формула да има ново правителство и парламент след изборите на 2 октомври, които да издържат по-дълъг период.

„Трябва да се мине по пътя. Вие сте новак, имате всички данни, но трябва да мине време, за да заместите Бойко Василев и Георги Любенов“, нахъса своя събеседник Татяна Дончева, а той отново се усмихна закачливо.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ