Русе е блокиран от тирове! Кметът е пълен смешко, няма КАТ, няма полиция

931b137e811a146e00b9ca7e47b58717

Движението в Русе по маршрута към „Дунав мост“ и съседните населени места в източна посока е блокирано отново от товарни и лични автомобили, които чакат да преминат граничния пункт с Румъния, сигнализира жител на Русе на ПИК. Зловещите тапи изнервят шофьорите, а в адските жеги чакането се превръща в ад.

Ето какво пише Венцислав Драганов:

Здравейте,

Пиша Ви по повод неспособността и безхаберието на всички видове власт/местна, областна, държава/ със трафика и задръстванията на всички подходи към Дунав мост. Задръстванията и опашките са всекидневни и от порядъка на 5-10 км.

Град Русе е блокиран изцяло от всички възможни посоки от тирове и прибиращи се румънски, молдовски и всякакви други туристи с коли, които си карат и правят каквото искат. Липсва КАТ и полиция да регулира движението и да респектира.

Тировете през нощта на всеки час надуват тромби те са наредени през целия град. Анархията е пълна. Идват министри обещават разни неща и после се покриват в София. Кметът е пълен смешко.

Умолявам, напишете един материал, та белким ни обърнат внимание господата от властта. Ако се наложи на линейка или пожарна да мине, е абсолютно невъзможно. Прилагам и снимки от Фейс групите. Тапите са ежедневни от доста време и решение няма.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ