Тома Биков: ПП, ДБ и БСП говорят глупости! Заедно няма да имат повече от 100 депутата!

тома биков

Когато г-н Петков каже „Добър ден“, аз гледам къде е слънцето. Този човек за седем-осем месеца не каза една истина. Това каза от ефира на Нова телевизия Тома Биков от ГЕРБ.

„ПП, ДБ и БСП няма да имат повече от 100 депутата заедно. Не знам защо говорят тези смешни неща, че ще имат 121 депутати“, атакува Тома Биков политическите опоненти на ГЕРБ.

„Ние нямаме абсолютно никакво желание да управляваме с „Продължаваме промяната“, отсече бившият народен представител.

„Г-н Борисов е бил три пъти министър-председател, естествено е той да бъде в късата листа“, отговори той на въпрос дали Бойко Борисов ще е кандидатът на ГЕРБ за следващ премиер, при очертаващата се и очаквана победа на изборите на 2 октомври.

„България, в тази сложна ситуация, има нужда от антикризисно и проевропейско правителство“, каза още би кои от в.

Предишният директор на „Булгаргаз“ продаваше газ на фирмата, в която е работил преди да стане шеф. Имаше скандални сделки, заяви Биков по адрес на смяната на ръководството на „Булгаргаз“.

„Нямам пълната информация. България трябва да има газ за зимните месеци и всяка възможност трябва да се използва. Ако няма проблем, защо се чудят? Явно има проблем“, коментира той и ситуацията с американските танкери с втечнен газ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ