Екшънът в ЦСКА: Животното обясни защо е раздавал шамари

payimage-546807

Един от лидерите на aгитката на ЦСКА Росен Петров – Животното, излезе с позиция в социалните мрежи относно скандалните сцени в сектор „Г“ на „Васил Левски“ снощи. Както вече стана ясно, при победата с 1:0 над Базел в плейофа за класиране в групите на Лигата на конференциите, фенове на „армейците“ се биха помежду си по трибуните на Националния стадион.

Сектор „Г“ първоначално беше полупразен заради бойкота срещу ръководството на ЦСКА, а в течение на мача привърженици от „В“ започнаха да се местят в него, заемайки места на трибуната зад едната от двете врати. Настана обаче спречкване, като се породиха разнопосочни информации на какво се дължи то.

Росен Петров твърди, че нахлулите в сектор „Г“ са имали за цел да провокират и заради това са били разгонени от там, включително с шамари.

„Когато искаш да навредиш на ЦСКА с поредната провокация в стил свастика и искаш да се скриеш зад Сектор „Г“, най-малкото което заслужаваш е шамар“, обясни Животното.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ