Зарязана от Халваджиян?! Снахата на Маги сама се грижи за двете си деца

алекс енева

Снахата на Маги Халваджиян – Алекс Енева, сама се грижи за двете си деца.

Сексапилната блондинка, която е женена за единствения син на продуцента – Бебо, отмаря с наследниците си на къмпинг „Градина“. Преди да се установи за по-дълго на родното Черноморие, Алекс и съпругът й бяха на лятна ваканция в Италия.

Внуците и снахата на Маги Халваджиян спят в каравана, на метри от морето. Алекс е без любимия си Бебо, който е зает с ангажименти по подготовката на новия тв сезон.

Хореографката от продукциите на Халваджиян събира погледите на плажуващите със супер изваяното си тяло. Въпреки че е родила две деца, формите на снахата на Халваджиян стават все по-апетитни с всяка изминала година.

Компания на Енева по време на плажа й, който продължава почти до залез слънце, й прави добра приятелка.

Като истинска майка мечта Алекс прави всичко, което малката й щерка иска. Енева слага близо 3-годишното момиченце в пояс и двете прекарват в морето дълго време. А през това време голямото й дете – Еди, играе на плажа с приятелчета от къмпинга, писа „България Днес“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ