Борисов за ареста си: Решението е взето на една оргия с много уиски, пици с кристали и бяло вино

Бойко Борисов 2

Не искат да се ангажират с втората част на ескадрилата на Ф-16. Сменят ръководството на Козлодуй, може да се осмелят, за разлика от Петков, да сменят доставчика на гориво. Еврозоната, в която Хърватия вече влезе, но мисля, че вече никой няма да говори за еврозона, защото това в България вече не е тема. Самият техен министър потвърждава желанието им за протест. Президентството обаче не е мястото, то е на „Позитано“ или пред централата на ПП.

Това каза Бойко Борисов, коментирайки състоянието на държавата и политическата обстановка след управлението на „Продължаваме промяната“.

По думите му в момента политическото лицемерие е чудовищно. Нинова казва, че незабавно е за подновяване на отношенията с Газпром, а тя като вицепремиер ги спря, подчерта той.

„В същото време ПП казват, че БСП са им най-добрия партньор, но искат да ходят през президентството. Искам да помоля – ако беше по наше време щяха да бъдат разследвания, репортажи, въпроси – на 16 август министър Демерждиев каза, че почивните бази на МВР са ползвани за частни партита. Как един водещ не попита какви са тия частни партита?

Канени са хора, които дори не са служители на силовото ведомство. Това го казва пред bTV Иван Демерджиев, но темата веднага се потулва. Не е ли интересно какви са тия частни партита, на морето ли, в планината ли? които са били там? Но такива въпроси няма“, запита Бойко Борисов.

„На 22 август зам.- министър Папукчийски каза, че Пощите бяха хакнати заради куриерска фирма. Все още следствието от тази атака не е отстранено. Е как един въпрос нямаше в сутрешните блокове, в следобедните предавания. Не ви ли е интересно. Някой е хакнал да се облагодетелства русенската партийна организация на Промяната.

Не се карам. Просто като зрител тези неща са ми интересни и чакам да ми се разкаже, интересно ми е. В други години това щеше да е единствения въпрос, нямаше нищо друго да ви интересува. Надявам се в следващите дни да чуем и тези въпроси“, изрази негодуванието си лидерът на ГЕРБ.

„Не сме били скачали на служебния кабинет. Абе мили драги, когато Радев ви направи министри, никому неизвестни лица, и вие обяснявахте с апотеоз на президента, а ние се биехме, когато служебното правителство изчегъртваше всичко, което се е опрало до ГЕРБ, за вас това беше нормално, правилно“, припомни Борисов.

Най-изгодното правителство до сега е правителството на Кирил Петков. Корнелия управлява през едни и други хора, а в същото време се убива дясното, а те се опитват да се прилепят към тях, правят далавери с Газпром, категоричен бе той.

„При нас зимното почистване беше за 80 милиона. Сега чувам за 380 милиона. Дали е така, или не, ще проверим. Обвинявам ги , че вече две години започналите строежи – обхода на Поморие, Белокопитово, Тунела и моста на Струма готови, година и половина, приемам, че сме строили много но неправилно, но за година и половина да попитате тези хора как се строи правилно – една велоалея, къщичка, пътека. И да кажат ето така се строи правилно“, изрази недоволство от двойните стандарти Борисов.

„Пълна разруха и хаос. Съгласен съм с Радев. Дори и те се сещат за това. Нас ни няма от година и половина две – от кой дойде разрухата?“- попита още лидерът на ГЕРБ.

Борисов коментира и решението на съда, че арестът му е бил незаконен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ