,,Промяната“ бързо намериха заместник на Дамянова! Червенокоса дама е новият сив кардинал (СНИМКА)

кирил петков асен василев

Дама от града под тепетата поема изключително ключова позиция в „Продължаваме промяната“. Константина Маркова ще се грижи за имиджа и PR стратегията на първата политическа сила от последните избори, пише „Марица“.

Тя сменя Диана Дамянова, смятана за сив кардинал на успеха миналия ноември. Бившият пиар на „Лукойл“ се оттегли в пенсия.

Ина, както я наричат приятели и колеги, е родена в Пловдив и завършва Английската гимназия под тепетата, а след това и Американския университет в Благоевград.. Възпитаник на АУБ е и съпругът Андрей, който върти успешен IT бизнес.

Семейството се радва на три деца. Кариерата на Ина започва в медийната групировка на „Инвестор“. Дамата става главен PR експерт на bTV, където дълги години се утвърждава като един от най-добрите в този бизнес.

От 2021 година има частна фирма в тази сфера. Колеги от бранша я описват като изключителен професионалист и много точен човек.

От Ина Маркова ще се очаква да измисли новата печеливша медийна стратегия на „Промяната“, който според различни проучвания изостава на 2-3 процента от главния опонент ГЕРБ преди изборите на 2 октомври.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ