ИЗВЪНРЕДНО: Шофьорът на автобуса-убиец се изпарил от мястото на инцидента. Дирят го навсякъде

payimage-547490

Към настоящия момент се работи интензивно като са проведени множество действия по разследването и процесуални такива. Създаден е екип от разследващи органи и наблюдаващи прокурори. Изрично уточнявам – ангажиран е и той присъства на мястото на инцидента един от най-добрите автоексперти – проф. Карапетков. Това заяви пред Би Ти Ви окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Мигрантите са 48 души, които понастоящем се разпитват.

„Има лице, вероятен извършител на деянието, и се издирва. Говорим за шофьора на автобуса“, обяви още прокурорът, но допълни: „На този етап не бих могъл да дам повече информация“.

Прокурор Чинев каза и, че автобусът не е напускал пределите на страната. Той посочи, че най-вероятно, групата от 48 души, се е качила в автобуса в района, заключен между Малко Търново и Средец, което означава, че някъде там, те са пресекли незаконНО границата на България.

„Планираме брифинг с участието на министъра на вътрешните работи, тогава ще бъдат оповестени всички подробности“, допълни той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ