Затовриха част от АМ ,,Тракия“ заради зверска катастрофа, има загинал

катастрофа

Временно е ограничено движението от пътен възел „Стара Загора“ до пътен възел „Нова Загора“ в посока Бургас на автомагистрала „Тракия“ при км 215 поради пътнотранспортното произшествие.

Трафикът се пренасочва по обходен маршрут: по път I-5 Стара Загора – Хасково от пътен възел „Стара Загора“ до околовръстен път на Стара Загора – път II-66 Стара Загора – Нова Загора – път III-554 Нова Загора – пътен възел „Нова Загора“ и се включва по автомагистрала „Тракия“, посочиха от пресцентъра на АПИ.

От АПИ призовават шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на служителите на „Пътна полиция“.​

От МВР в Стара Загора уточниха за „24 часа“, че на километър 215 в посока Бургас от магистрала „Тракия“ самостоятелно е катастрофирал влекач с полуремарке. Тежкият автомобил е напуснал пътното платно и е паднал в дере, шофьорът е загинал на място. Сигнал за инцидента е подаден снощи в 21,52 часа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ