Жестокост! Младежи смазаха от бой мъж в Пловдив и се снимаха за спомен

Линейка

Читателка е изпратила до редакцията на plovdiv24.bg клип на неприятна случка, на която е станала неволен свидетел. Разказът й е породен от крайно агресивните действия на група младежи в парк „Студенец“ в Кючука. Вижте какво е споделила тя:

„Надявам се тези младежи да се разпознаят и да осъзнаят, че не само те могат да си снимат олигофрениите с телефон. Вчера следобед в парк „Студенец“ минах покрай групичката, която се заяждаше с човека. Виждала съм го и друг път да лежи из парка, но това едва ли е причина някой да си избива агресията върху него. Развиках им се да го оставят, че ще си счупи главата като падне, а те се оправдаха, че ги заплашва с нож и ми казаха да се махна от там.

Съжалявам, но ако някой те заплашва с нож, едва ли ще си правиш клипчета и ще го блъскаш. Момчета, вие имате телефони, но и в парка има камери и ако се беше случило нещо по-сериозно, наистина щяхте да лежите в Бойчиновци, както се изрази един от групата ви.

Друг въпрос е, че на линейката ѝ трябваха 20 минути да пристигне, след като един мъж се обади, за да съобщи, че на земята лежи човек в безсъзнание. Те хората си знаели, че това е бай Иван, който по принцип дреме из парка и дори не помислиха да го прегледат, докато не обясних какво се е случило. Поздрав за родителите, които си казват “моето дете не е такова“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ