Сензационна рокада в ефир: Столът на Цветанка Ризова се оказа много горещ

Цветанка Ризова

Рокадите и промените в bTV продължават. След като Цветанка Ризова оповести, че излиза в годишен отпуск за целия август месец, от медията решиха все пак шоуто да остане на екран през този период.

Повод за това им решение анй-вероятно е горещата политическа обстановка в страната и бъдещите предсрочни парламентарни избори, насрочени за 2-и октомври.

Още в началото на месеца беше ясно, че Росен Цветков и Веселина Петракиева ще заместват за по две седмици Ризова. Зрителите очакваха тя да се завърне в края на месеца, а именно този понеделник.

През първите две седмици предаването наистина бе водено от Желязков, после за следващите две в ефир се появи Петракиева. Вместо Ризова обаче днес отново на горещия стол на водещия в „Лице в лице“ застана отново Росен Желязков.

Не е ясно дали той отново ще заема поста на Цветанка за 2 седмици или това ще е последната му седмица в предаването, предава БЛИЦ.

По-вероятно е водещата да се върне на екран през идния понеделник – 5 септември, както и самата тя бе намекнала още в началото на август.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ