Надежда Йорданова от ДеБъ пощуря след жребия в ЦИК, люто се закани: Ще довършим започнатото!

надежда йорданова

С номер 25 на втори октомври България ще избере разумът. Това каза Надежда Йорданова от „Демократична България“ след изтеглянето на жребия в ЦИК.

„Нашият екип показахме, че знаем как и можем да предлагаме и въвеждаме устойчиви решения. Да имаме институции, които да застават зад гражданите, където и да се намират. Да изчистим институциите от корупция, за да може гражданите и бизнесът да се развиват още по-добре. Да модернизираме нашата родина, за да живеем още по-добре. Призовамам гражданите да излязат на 2-ри октомври и да изберат номер 25, за да довършим започнатото“, допълни още Йорданова.

Бившият правосъден министър настоя за насочване на вниманието към провеждането на предизборната кампания и заяви: „Всеки един от участниците в политическото състезание ще потърси мандат от своите избиратели за своите приоритети и на 3-ти октомври ще говорим. Сега е важна кампанията.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ