Хвърчат ламарини! Грандиозен скандал между шофьори предизвика зверско меле на метри от тях

c2e7cbfee662b7a8e3bf99c7d6040724

Скандал на пътя доведе до катастрофа във Враца, съобщава агенция BulNews. Двама шофьори се скарали заради засечка и слезли да се разправят насред шосето, когато други две коли се блъснали заради тях.
Ситуацията се разигра преди минути на Крайречния булевард. Джип „Форд“ и миниван „Сеат“ се движели в посока от площад „Руски“ към Табашкия мост. Единият шофьор обаче засякъл другия и те слезли да се карат кой крив и кой прав, като зарязали колите си насред шосето.

Зад тях идвало врачанско БМВ, но заради влошената метеорологична обстановка водачът му видял колите в последния момент. Той успял да реагира навреме и набил рязко спирачки, за да не се удари в тях.
За беда обаче отзад се движело друго БМВ със софийска регистрация. Неговият шофьор не успял да реагира толкова бързо и натресъл колегата си с другия баварец отзад.

За щастие при инцидента няма пострадали хора. Нанесени са обаче сериозни материални щети по двете БМВ-та.
В момента обстановката на местопроизшествието е още по-напрегната. Шофьорите продължават да се карат помежду си. Все още не е пристигнал екип на полицията, който да установи по безспорен начин кой е виновен за произшествието.
Колите са заели дясната лента на оживения булевард, поради което съветваме шофьорите да преминават с повишено внимание.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ