Саша Илич с позиция за селекцията на ЦСКА и скандализира с коментар за Йомов

саша илич

Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред медиите преди заминаването на отбора за предстоящото утре гостуване на „армейците“ на Спартак (Варна) в мач от деветия кръг на efbet Лигата. Двубоят ще започне в 17:15 часа. 44-годишният специалист заяви, че целта на отбора му е да се бори с Левски и Лудогорец за върха на класирането. Сърбинът отсече, че не е запознат докъде са стигнали нещата относно чакания трансфер на колумбиеца Марселино Кареасо.

„Мачът срещу ЦСКА 1948 беше тежък. Имаше много голяма интензивност в мача. Най-хубавото е, че победихме. Мисля, че се получи хубав двубой особено през второто полувреме. В моя екип работя със специалисти, които са били главни треньори в предишните си отбори. Добре комуникирахме помежду си. Още преди мача знаехме какво ще правим. Имахме план и при добра ситуация и при негативен развой на мача. Резултатът е, че победихме, което показва, че сме се справили доста добре“, заяви Илич.

„ЦСКА не е такъв отбор, който да може да си позволи да подцени даден съперник. Това е изключено! Ако не влезем добре в мача, може да имаме много големи проблеми. Това го знам аз, както и футболистите. Трябва да влезем максимално агресивно в двубоя. Спартак (Варна) е последен в класирането, но има своя потенциал. Сигурен съм, че ЦСКА може да играе по-добре и ние работим в тази насока“, допълни сърбинът.

„Отпаднахме от Европа, но остава да играем за първенството и Купата. Ще видим къде ще сме накрая на първенството. Гледах Левски – Лудогорец. Това са два от най-добрите отбора в България. Имат много качество. Нашата цел е да се борим с тях за върха в България“, призна треньорът на ЦСКА

„Георги Йомов приема много тежко случилото. Той е много важен футболист за ЦСКА. Български национал е. Има моята подкрепа. Говорил съм с него няколко пъти. Знам, че му е много тежко. Намира се в период от живота, който не е добър за него“, коментира Саша Илич.

„Не знам, не съм запознат докъде са стигнали нещата с трансфера на Марселино Кареасо. Има време до края на трансферния пазар. Аз съм на мнение, че в ЦСКА трябва да идват играчи, които да могат да направят разликата. Всеки един такъв футболист е добре дошъл. Калоян Кръстев и Митков бяха преотстъпени в Берое, където ще могат да играят по-често. Освен това Берое има високи цели, което е хубаво за двамата. Те са млади футболисти и за тях е важно да играят редовно“, коментира наставникът последните трансферни новини около „армейците“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ