От страх да не ги бият, хората на Киро влетяха с полиция в Карловско, раздават вода, за да ги снимат

карловско пп

От „Продължаваме промяната” нахлуха с полиция в пострадалите села в Карловско, за да си направят пиар на гърба на човешката трагедия. По-рано стана ясно как партията е извикала медии, които да снимат как кандидатите им за народни представители носят вода на бедстващите.

Припомняме, че след проливните дъждове десетки къщи са наводнени, разрушени са пътища, магазини, автомобили. Все още има селища без вода и ток. За много от пострадалитие, главните виновници за трагедията са калинките на Кирил Петков, назначени да управляват водните администрации в региона. Може би затова хората на Киро дойдоха с полиция, а да се предпазят от народния гняв.

Представители на ГЕРБ, БСП и ДБ също помагат на хората, пострадали от тежките наводнения, но нито една от тези партии не пожела това да бъде медийно отразено.

Мобилна група от звеното „Български документи за самоличност” към РУ-Карлово започва посещения в селата Слатина, Богдан и Каравелово, които най-сериозно са засегнати от наводненията през последните дни. Целта е да бъдат улеснени максимално всички местни жители, чиито лични карти са унищожени заедно с имуществото им.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ