Мъри: Левски в момента отказва оферти за милиони! Много съм внимателен с обещанията

мъри станимир стоилов

Наставникът на Левски Станимир Стоилов призна, че е доволен след вчерашния успех с 2:0 над Арда (Кърджали), предава Спортал.

„Доволен съм как отборът влезе в мача. Имахме контрол върху ситуацията. Имаше желание във футболистите. Продължаваме да изпитваме затруднения в точността на завършващия удар. През второто полувреме поотпуснахме контрола на топката, но нямаше ситуации пред нашата врата. С оглед мача в четвъртък отборът изглеждаше добре физически. На фона на тежката седмица съм доволен. При нас всички футболисти могат да бележат голове. При нас нещата можем да ги решим с работа и търпение. Това са играчите, с които ще работим до Нова година. Радвам се, че Краев напредва. Тренира доста играта си с глава и затова напредва момчето. Търпеливо работим с младите играчи и се опитваме да ги развиваме. Имаме изключително млад отбор, който трябва да развиваме. Знам нашите възможности и затова съм много внимателен с обещанията. Ивелин днес изглеждаше добре. Беше по-свеж от другите футболисти с оглед това, че не започна мача срещу Лудогорец. Успяхме да съхраним и Георги Миланов. Сега е много крехка конкуренцията в Левски“.

„Факт е, че декември имахме 0 лева оферти за някого. Оттогава нещата се подобриха и Левски в момента отказва оферти за милиони. Имам много играчи – 15 са. На този етап няма конкретна оферта“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ