Бомба! ЦСКА изпусна снощи голяма скандинавска риба – изключително опитен защитник

цска

ЦСКА е изпуснал в последния момент да привлече изключително добър и опитен защитник, научи БЛИЦ от достоверни източници. Още вчера следобед информирахме, че часове преди затварянето на трансферния прозорец „червените“ водят преговори с марков футболист. Става въпрос за централен бранител от скандинавска страна. Играчът, според информатори, е датчанин и се познава с едно от летните попълнения на ЦСКА – норвежеца Джонатан Линдсет. Неговата цена не е била причината за неосъществения трансфер, поясниха запознати пред БЛИЦ.

„Не става въпрос за пари. Те бяха уточнени още в понеделник. Вчера обаче се появиха други пречки, които спряха сделката. Казано метафорично – ЦСКА изпусна голяма скандинавска риба, но нищо не е свършило. Доста вероятно е футболистът да подпише предварителен договор, който да влезе в сила от 1 януари. Тогава пак ще се плати сума, която няма да е малка за родните стандарти. Става въпрос за минимум 300 хиляди евро“, казаха източниците.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ