Полицията на крак! Джигит с БМВ попиля колоездач в Пловдив и избяга панически

Линейка, Полиция

31-годишен шофьор с БМВ помете възрастен велосипедист в пловдивския квартал „Кючук Париж“ и избяга. Инцидентът станал към 14 часа в понеделник на ул. „Димитър Талев“, съобщиха за „Марица“ от полицията в града под тепетата. Тогава немското возило блъснало 67-годишния колоездач и си тръгнал с мръсна газ. Веднага бил подаден сигнал на тел. 112. Служители на Първо районно се отзовали на сигнала и започнали светкавично издирване на беглеца.

Блъснатият е тестван с дрегер, като резултатът е отрицателен. След оказан медицински преглед, мъжът е освободен за домашно лечение. Последвалите оперативни и издирвателни действия довели до бързото залавяне на избягалия водач на БМВ-то.

Справка в полицейските регистри показала, че той е с отнета книжка след наложено административно наказание. Пробите му за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано е бързо производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ