,,Промяната“ с чутовен гаф: Проектът им за управление предвижда „нулева компетентност на всички нива“

проф. др христо даскалов

„Продължаваме промяната“ не спира да твори гафове след гафове през цялата кампания. Със спонсорирана реклама във фейсбук харвардите от умния-красивитет ни обещават в проекта си за управление „нулева компетентност на всички нива“, съобщава ПИК.

Рекламата е пусната от проф. д-р Христо Даскалов. който е в основната на хаоса, създаден на „Капитан Андреево, по време на правителството „Петков“ Даскалов е шеф на Агенция по храните и именно за неговата заповед за отстраняване на лабораторията за фитосанитарен контрол съдът се произнесе, че е незаконосъобразна.

Постът на Даскалов съдържа линк от проекта на „Продължаваме промяната“ за управление на България и е придружен със следния текст: Проетк за управление на България, който ще постигне висок икономически растеж чрез нулева корупция и компетентност на всички нива“.

Припомняме, че преди седмица Даскалов най нахално излезе в отпуска като шеф на БАБХ и остави агенцията на автопилот, за да участва в предизборната кампания на ПП-тата.

Ако такива са им професорите на Промяната – опазил ни Господ от тези с дипломи от Харвард коментират в социалните мрежа с насмешка поста на Христо Даскалов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ