Лъсна истината за сечта край Карлово! Вътрешният министър призна: Има нарушения…

иван демерджиев

Проверка в района на карловските села показа, че има данни за сеч в нарушение на плановете. Това каза пред журналисти служебният вътрешен министър Иван Демерджиев, цитиран от БТА.

По думите му е важно да се изясни дали тези нарушения са допринесли за тежкия инцидент. Затова и компетентните органи продължават разследването в тази посока.

В началото на септември пороен дъжд предизвика наводнение в няколко карловски села. Специализирани машини и служители на редица държавни институции, включително пожарната, армията, пътната агенция, горските стопанства, както и доброволци, се включиха в преодоляването на последиците от наводнението.

Служебният вицепремиер по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в петък посети отново района на наводненията в Карловско в контекста на започналата проверка за евентуално извършена незаконна сеч, както и на продължаващите възстановителни работи, създадената организация за охрана на обществения ред и имуществото на жителите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ