Kелнерката на „Възраждане“: Атакуват ме неудачна юристка, шизофреник и куп комплексари

Звезделина Каравелова

След като бе залята от хейт вълна, третата в листата на „Възраждане” в Бургас Звезделина Каравелова, която се оказа сервитьорка, се отдума и обяви упрекналите я в невежество, некомпетентност и липса на стабилно образование за комплексари, твърди Lupa.bg. Напук на ударите, бургазлийката не прояви излишна скромност и в крайна сметка благодари за рекламата и обясни, че дори бременна в шестия месец изглежда прекрасно.

В социалните мрежи третата в морския град бе разкрита, че е завършила средно образование на 21 с успех 4,28. Стана ясно, че е имала връзки с хора от местния крими елит и близост с един от охранителите на братя Диневи. Но като аргумент №1 за несериозната й кандидатура се оказаха конкурсите за красавици, в които дамата е участвала.

Атаката срещу Каравелова дойде от напусналата с гръм и трясък Елена Гунчева, която си тръгна от „Възраждане“ след конфликт с лидера Костадин Костадинов. Бившата депутатка обясни, че Звезделина всъщност е празноглава хубавица, а основното й занимание е да се фръцка по конкурси за красота. Тя ще ви кове законите, народе!, предупреди саркастично отцепничката.

След ироничните коментари в социалните мрежи срещу третата в Бургаската листа на Костадинов, ето как отвърна на удара самата тя:

Нека си поговорим малко за красотата, пък била тя вътрешна или външна.

Откакто свят светува повечето хора търсят вечната младост, перфектната фигура и прочее фактори за идеален външен вид. Но незнайно защо често изпадаме в ситуации, в които едни хора нападат други хора на тема външност. Външност, която не просто е преходна, а и няма нищо общо с делата и каузите, за които се бори и защитава човек.

Благодаря за рекламата!

Благодаря на всички комплексирани, продажни, свръхамбициозни, но за сметка на това безкрайно неуспешни „личности“, които от вчера в жалък опит да си избият комплексите, давейки се в собствената си злоба, се опитват да ме атакуват и злепоставя, разпространявайки в социалните мрежи стари мои снимки от различни конкурси, всеки от които със спечелен приз. Аз не се срамувам от външния си вид и красотата си – напротив.

Смятах да предизвикам същите да публикуват свои снимки по бански, но само при мисълта за гледката получих рефлукс.

Тук само ще вметна небрежно, че преди 30 години краката на Наоми Кембъл бяха застраховани за 100 000 $; аз не съм Кембъл, но съм със световните мерки, а дори бременна в 6-ти месец изглеждам прекрасно (колкото и нескромно да звучи).

За мой късмет зад приятната ми външност се крият интелект, смело сърце и несломим дух, които показвам и отстоявам, когато и където трябва.

Не смятах да коментирам нелепите нападки по мой адрес, но за последното денонощие много мои приятели, познати и непознати симпатизанти ми писаха със загриженост, предвид бременността ми по време на кампания. Благодаря на всеки от вас и искам да ви успокоя, че се чувствам отлично и подобни жалки опити за опетняване на доброто ми име, не могат да ме сломят.

Напротив – искрено ме забавлява как неудачен юрист със свръх наднормено тегло, продаващ делата на клиентите си, се опитва да ме атакува на база външност, а в хор ѝ пригласят виден доказан шизофреник, нереализиран кандидат-кмет, фейсбук герои с купени дипломи, функционално неграмотни „интелектуалци“ и прочее личности, които, ако не беше Фейсбук, нямаше да бъдат разпознаваеми от никого, освен от семействата си. За сметка на това, за скромната си възраст смея да твърдя, че съм постигнала много повече от голяма част от тях в личен, професионален, а защо не и в политически план, а едва сега започвам – най-доброто предстои.

За капацитета и интелекта ми нека говорят делата ми досега, а не телосложението ми, а за това с какво ще бъда полезна в Народното събрание предстои да разберете при внасянето на законопроекти и изменения и допълнения на настоящи в няколко сфери закони, свързани най-вече с детското здраве и развитие, ако народът ни ме упълномощи, разбира се.

Нека оставим делата да говорят!

Толкова за външната красота, а сега и две думи за вътрешната… Прощавам им, те не знаят какво правят, а и да знаят – това за мен е без значение. Прости, за да ти бъде простено. Пожелавам им дълъг живот, за да свидетелстват за всички мои бъдещи успехи.

И не на последно място, без капка сарказъм, благодарностите са към моята майка, която освен безупречни гени, ми е дала добро възпитание и хранителни навици, които да поддържат добрата ми фигура. Има стара поговорка, когато си избираш жена да гледаш как изглежда майка ѝ, а моята майка на 60+ е безупречна.

И ще добавя още една поговорка: „Важна е шапката, но е по-важно какво има под шапката“, както и „По дрехите посрещат, но по ума изпращат“!, обобщава мъдро в края на поста си Каравелова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ