Адско задръстване на АМ „Струма“: Камион се преобърна и блокира аутобана, минаване няма

струма камион

Камион с инертен материал се обърна на автомагистрала „Струма“. Движението е затруднено. То се извършва в една лента в посока София и се регулира от „Пътна полиция”, съобщи говорителят на полицията в Перник Венцислав Алексов.

Пътният инцидент е станал около 7.30 часа при отбивката за село Боснек. При десен завой, гондолата се е преобърнала и превозваният чакъл се е разсипал на пътното платно.

Няма информация за пострадали.

Автомобилът е шофиран от 39- годишен перничанин, твърди БЛИЦ. Той е тестван за алкохол и наркотици като тестът е отрицателен.

На място екипи на полицията регулират движението, което се осъществява само в едната лента. Има и пожарен автомобил, тъй като при преобръщането на камиона се е разсипало дизелово гориво и платното трябва да бъде измито.

Очаква се пристигането на кран, който да вдигне гондолата.

Предстои инертният материал по пътното платно да бъде разчистен.

Припомняме, че на тази отсечка от магистрала „Струма“ миналата година катастрофира и се запали македонски автобус. Тогава загинаха най-малко 45 души.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ