Българският футболен свят се тресе! Фенове на Левски заплашиха БФС

левски (2)

Феновете на Левски излязоха с нова декларация, в която изразяват възмущението си от съдийството на мачовете на тима. В отворено писмо до президента на БФС Борислав Михайлов привържениците от фенклуб „IV революционен“ в Панагюрище призоваха да се сложи ред и да приключи гаврата със „сините“.

Те дори използват заплашителен тон, твърдейки, че когато някой тръгне срещу Левски и феновете му, нещата не приключват добре. Както е известно, преди няколко дни фракцията „Blue Boys Petrich“ също излезе с декларация срещу съдийството по време на мачовете на тима и също отправиха предупредителни и заплашителни думи.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ОТВОРЕНОТО ПИСМО НА ФЕНОВЕТЕ ОТ ПАНАГЮРИЩЕ
До Президента на БФС
г-н Борислав Михайлов

Уважаеми господин Михайлов, от една година в ПФК „Левски“ се завърна професионализма. Усилията на спортно-техническия щаб на клуба, начело със старши треньора Станимир Стоилов, за възпитаване на футболистите ни в дух на спортсменство и уважение към всеки един съперник на терена срещат яростна съпротива в лицето на съдиите в България. Поредният удар върху любимия ни отбор беше нанесен в последния кръг от Ефбет лига. Смятаме, че дори няма нужда да задълбаваме в детайли съдийството на Валентин Железов от мача: „Локомотив София“ – „Левски“, защото такъв тип грешки далеч не са прецедент, когато участва „Левски“. Ние, членовете на „IV революционен“, които сме една малка част от множеството Левскари, което през последните 2 години прави и невъзможното, за да спаси своя отбор от фалит, искаме тази гавра с нашия тим да спре. След Извънредния конгрес на БФС на 12.10.2021г. Вие обещахте ново управление за българския футбол. Към момента нито виждаме нови лица, които искат да променят нещо, нито нещо различно освен тенденциозно съдийство в полза на едни и в ущърб на други. Апелираме да сложите ред и тази гавра да приключи, защото през годините се е доказало, че когато някой тръгне срещу Левски и феновете му, то нещата не приключват добре.

С уважение, фенклуб „IV революционен“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ