Скандални разкрития! Лъсна истината с кого живее Василев, няма да повярвате коя е жената до него

асен василев

44-годишният ерген Асен Василев е приютил майка си в София. За новото си местожителство се похвали самата Йорданка Василева в социалната мрежа фейсбук. Там тя е вписала, че живее в столицата, а не в родното на фамилията Хасково. Майката на бившия финансов министър е била дългогодишен инженер, но е пенсионирана отдавна. Асен е първороден син за нея и съпруга ѝ Васко, който пък е работил като шеф на КАТ в Хасково, а след това е бил и строителен надзорник на мащабния строеж на магистрала „Марица“, който се случва по време на първия мандат на Асен като министър на икономиката в служебното правителство на Марин Райков през 2013 г.

Василев бил изключително привързан към майка си още от малък. В детството му тя първа усетила музикалните му заложби и била причината Василев да започне да посещава уроци по пиано, а след това и да се присъедини към известния хасковски хор „Лира“ към езиковата гимназия в града, пише Ретро. Впоследствие обаче кариерата му на оперен певец се провалила, макар да ходел на уроци при знаменит тенор от световна класа в Америка. Когато съпредседателят на „Продължаваме промяната“ бил на 4 годинки, се родила и сестра му Кристина. Понастоящем тя е успешна и богата архитектка в Германия.

По документи Асен Василев се представя за един от най-бедните политици у нас. В декларациите си пред КПКОНПИ той е вписал, че притежава единствено скромен апартамент. Жилището от 54 квадрата съпредседателят на ПП придобива още през 2016 г. срещу почти жълти стотинки, предвид цените на имотния пазар в София – едва 58 хиляди лева. Не е ясно дали към днешна дата го обитава, дали то се ползва от майка му, или пък двамата живеят на съвсем различен адрес, в имот, който не се води на името на Василев и не е деклариран пред КПКОНПИ. В последните месеци той е забелязван редовно в луксозна сграда на столичната ул. „Чаталджа“, където някои смятат, че живее. В същото здание, строго охранявано денонощно от гардове на НСО, се провеждат и тайните срещи на цялото ръководство на „Промяната“.

Адресът по лична карта на Асен обаче все още се води в Хасково, където е родният му дом. Там семейството му притежава апартамент в наскоро саниран панелен блок, където всъщност е минало детството му, преди да замине да учи в „Харвард“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ