В ,,Промяната“ са се хванали за гушите заради ареста на Борисов. Лена изпратила Киро и Асен пред затвора

кирил петков лена бориславова

В ръководството на ПП са се хванали за гушите след спешна сбирка в петък вечерта. Това твърдят бивши депутати на „Промяната“, които са се видели в чудо от разправиите между вождовете.

Повод за сбирката е било социологическото проучване на „Сова Харис“ по поръчка на ПИК, публикувано същия ден от медията. Според данни ПП дърпа рязко надолу и вече е 10% под ГЕРБ. Тенденцията е за още по-голям срив.

Очевидци разкриват, че Лена Бориславова, която формално не участва в кампанията, но диктува всички персонални решения на Кирил Петков, ултимативно е поискала срещу ГЕРБ и Бойко Борисов да бъде поведена агресивна черна кампания с всевъзможни компромати.

Да извадим на бял свят чекмеджетата, да говорим само за нов арест на Борисов, настоявала любовницата на Петков от „парапета“, пише ПИК.

Просто Киро твърдо застанал зад нея, докато лидерът на другото крило в ПП – Даниел Лорер, енергично се обявил против. Стигнало се до размяна на остри думи и обиди.

В целия панаир Асен Василев дипломатично взел неутрална позиция. Предполага се все пак, че ако на 1 октомври ПП се срине, Василев и Лорер ще поискат главата на Кирил Петков.

Засега в тактиката на харвардите надделявали безумните идеи на Лена Бориславова. Именно на нея й хрумнало да прати Кирил и Асен тази сутрин пред Софийския затвор, където те заговориха за нов арест на Борисов и се заканиха да подават съкрушителни сигнали за ГЕРБ в европрокуратурата.

Играта на Киро, който е обсебен в мисълта отново да стане премиер, е вабанк. Той или ще спечели изборите, или ще бъде пенсиониран от сподвижниците си Лорер и Асен Василев, обобщават картинката от ПП.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ