Подмяна! Сашко Кадиев се родил… Георги?!

Сашо Кадиев

Вероятно не е толкова известно, че актьорът, който води с Деси Стоянова предаването „Преди обед“, се казвал Георги в първите три дни от живота си, пише Минаха години.

„Майка ми била зверски влюбена в баща ми искала да ме кръсти на него“, разказва Сашо. Само че баба му, майката на актрисата, се намесила, и казала че детето си е дошло с името. „И понеже съм роден на 30 август, когато е св. Александър Невски, в крайна сметка са ме кръстили Александър“, споделя Кадиев, който навърши 39 години.

Майка и син празнуваха скромно в градината на дома си в Кокаляне, където поканиха няколко приятел. Присъства, разбира се, и бъдещата нова снаха – моделката Ивелина Чоева. Катето е първа приятелка с нея, но продължавала да е много близка и с бившата си снаха Таня, от която е внучката Катерина, кръстена на известната си баба.

Катето лично направи празничната торта за сина си. Двамата винаги са били много близки и актьорът от дете има силна връзка с майка си. Тя прекарвала повече време с него, тъй като баща му много работел.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ