Глиги от ДБ, искащ евтаназия на деца, вилнее от 2017г.: Те не са хора и нямат права, но маймуните са (СНИМКИ)

Иван Калчев

След като в дебат Иван Калчев- Глиги заяви, че няма проблем да се продават деца за органи, трябва да има евтаназия за уроди, днес във Фейсбук пространството се завъртяха негови разсъждения от 2017 година. Според тях децата не са хора, но маймуните са.

По всички личи, че кандидат–депутатът от „Демократична България” има доста интересно виждане за човешкото съществуване и правата на децата.

„Като родител мога да заявя смело: детето няма почти нищо от естествените права, което приемаме за даденост у възрастния. Ние, родителите, му ги даваме едно по едно с порастването, и към момента на пълнолетие то вече има всички или почти всички от тях; но към момента на раждането няма абсолютно никакви естествени права, и от това може да се направи единственият извод, че тогава няма и фундаменталното право на себепритежание, следователно е собственост, а не човек.

От това следва нещо фундаментално – животът на детето ти принадлежи дори и доста след раждането”, гласят проникновените мисли на Иван Калчев.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ