Депутат от ГЕРБ разкри милиционерските номера на Рашков: Привиква по списък дружинката си…

бойко рашков

Милиционерските номера на Рашков не изплашиха хората.

Напротив, голяма част от тях осъзнаха, че само за няколко месеца промяната ни върна в годините преди 1989. На последните избори след всяка среща, която публикувах, хората бяха привиквани да дават обяснения в полицията. Тази акция беше гръмко озаглавена като “Борба срещу купения вот” от бившите управляващи. Нямат идея колко нелепо изглеждат в очите на хората.

Някои нескрито им се присмяха, други се разгневиха, затова че ги занимават с щуротии в работно време. Защото особено ловната дружинка беше привикана по списък. Най-нелепото беше, че извикаха хора, които дори не присъстваха на срещите, а някои от тях не са ловували с години.

Е, днес се срещнах и с двете местни дружинки, които изразиха безусловната си подкрепа за пореден път. Не защото някой ги притиска, а защото са разумни и могат да направят реална съпоставка между управлението на ГЕРБ и всички останали.

От Фейсбук профила на Младен Шишков, ГЕРБ



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ