Бойко Борисов се развихри. Заплаши Кирил и Асен с доберманите на ГЕРБ: Аз съм добър, а те…

бойко борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прати послание на двамата водачи на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев, в което задочно ги предупреди да се страхуват не от него, а от някои от най-яростните му съпартийци. Това той направи на предизборно събитие „По-силни от кризите! ГЕРБ-СДС”, в което участва и председателят на Европейската народна партия Манфред Вебер.

Репликата на Борисов бе по повод постоянните призиви на Петков и Василев към него да се оттегли от ГЕРБ и да даде път на по-младите. Бившият премиер обясни, че няма проблем да се оттегли, но допълни: „Вие се радвайте, докато ме има мен, защото аз съм добър човек. Вие си представете, ако се събудя с друга мисъл и ви докопат Томислав (Дончев – бел.ред.), Делян (Добрев – бел.ред.), Андрей (Новаков – бел.ред.) и всичките, а тук има два реда, които ви се точат”.

„Как ще се оправите с тях без мен? Просто не си го причинявайте. Това е като приказката – не пожелавай жената, в случая партията на другия, защото ще стане твоя и тогава ще видите за какво става въпрос. Ние изглеждаме, че сме подредени, дисциплинарни и едва ли не по устав, какви спорове и тези, какви характери са и за да вървят след мен, те са се убедили, че вървят на правилно място. Не си го причинявайте. Аз уважавам хората, които ще си дадат гласа за вас, уважавайте и вие тези, които ще си дадат гласа за нас“, призова Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ