МВР скова Варна! Униформени закопчаха 30 от криминалния контингент, градът е блокиран

полиция, цигани

617 души провериха днес при мащабната акция служители на ОДМВР-Варна и зоналното жандармерийско подразделение, заедно с представители на НАП и регионалната дирекция по горите. Нейната цел е противодействие на конвенционалната престъпност, на престъпления против политическите права на гражданите, опазване на обществения ред и пътни произшествия, предава 24 часа.

В рамките на операцията са проверени още 1178 превозни средства, задържани са 30 души, открити са петима, обявени за общодържавно издирване, извършени са проверки на 85 лица от криминалния контингент.

Униформените са образували 17 досъдебни производства. По-характерните от тях са свързани с установени случаи на лихварство, притежаване и разпространение на наркотични вещества, с разкрити 2 полета с насаждения от рода на конопа.

Проверени са 17 пункта за черни и цветни метали, 27 заложни къщи, 21 автоморги, автосервизи и депа, 36 питейни и увеселителни заведения, 72 търговски обекта. От представителите на НАП са съставени 3 акта.
За управление на МПС след употреба на наркотични вещество – кокаин и амфетамин, са образувани две бързи полицейски и едно досъдебно производство. 32 са съставените акта за констатирани различни административни нарушения.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ