Пловдивски полицаи на крак – издирват жесток сериен убиец. Жителите изтръпнаха от ужас

полиция

Полицаи от пловдивското 6-то РПУ издирват сериен убиец на котки, съобщава trafficnews.bg, позовавайки се на гражданин.

На 4 октомври мъжът се е натъкнал на две мъртви котки на ул. „Богомил” 123. Според него те са умишлено умъртвени, като твърди, че са били отровени. На метри от животните е намерил разхвърлени парчета риба, които изглеждали съмнително.

„Подавайки сигнал на 112 до 6-то РПУ не очаквах някой да реагира и да си направи труда да вземе отношение, но очакванията ми не се оправдаха – напротив. Полицейските служители изпратиха компетентен екип, който огледа, снима животните и взе случая под внимание”, разказа мъжът.

Той сподели, че реакцията на служителите е била незабавна, и живо са се интересували от това, кой си позволява да убива животни в поверения им район.

„Тази случка ми даде надежда и знак, че имаме държава, и че служителите на МВР указват съдействие и си вършат работата с желание и внимание. Огромно благодаря на служителите на Шесто Районно Полицейско Управление – Пловдив!”, пише той.

Мъжът отправя апел към всички живущи в района, които имат домашни любимци, да внимават, а ако някой има информация за евентуалния виновник- да подаде сигнал в полицията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ