Бойко Борисов показа на „Промяната“ как продължава той, Kиро и Асен се ошашавиха (СНИМКИ)

бойко борисов вълчи дол

„Продължаваме“.

С този очевиден намек към „Продължаваме промяната“ публикува свои снимки с граждани лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Над 40 фотографии със свои фенове от Вълчи дол публикува Борисов във фейсбук, след като от формацията на Кирил Петков и Асен Василев отхвърлиха офертата му дори да разговарят за съставянето на евроатлантическо правителство. Двамата бяха категорични в петък, че няма да участват в коалиция с ГЕРБ. Като след отказа им вероятността от нови предсрочни избори през феввуари нарастна.

„Промяната или не са ни разбрали, или се правят, че не ни разбират – ние не предлагаме коалиция или друга форма на общуване извън това, което е полезно за държавата. Според мен контактната група, която пресложихме, ще проработи. Тя е съставена от хора, които са се доказали със своите евроатлантически позиции. Оставили сме вратата отворена за другите партии да направят своите предложения. Изборите показаха, че народът каза „да“ на ГЕРБ, но не се произнесе категорчино ГЕРБ да управлява самостоятелно“, коментира отказа на ПП Борисов още в петък.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ