Неочакван обрат! Притежателят на ,,Костя Копейкин“ хвърли бомба с решение за бъдещето си във ,,Възраждане“

Костадин Костадинов 1

Заявителят на търговската марка „Костя Копейкин“ се отказа от парламента. Деян Николов е поредният кандидат-депутат, подал искане след вота на 2 октомври да не бъде обявяван за народен представител, стана ясно на заседание на Централната избирателна комисия в петък, предава Флагман. Това направиха около дузина от листите най-вече на ГЕРБ и ДПС.

По неясни причини, Николов също отказва да заеме депутатска банка. Той можеше да стане народен представител от 24-и изборен район-София, където бе трети в листата. „Възраждане“ получи един мандат от там, но първият и вторият – адвокат Петър Петров и Александър Арангелов, са поискали да бъдат депутати от други райони, където също са избрани. Така се отвори опция Деян Николов да влезе в Народното събрание. След отказа му обаче това ще стори четвъртият в листата – Ивайло Чорбов.

Деян Николов бе кандидат за депутат и в Шумен – втори в листата. „Опасност“ да влезе в парламента от този район обаче няма, тъй като „Възраждане“ не спечели мандат там.

Николов е сред интелигентните лица в партията. Секретар е на софийската организация. Според визитката му на сайта на „Възраждане“ той е икономист, завършил „Бизнес и икономика“ със специализация „Икономическа социология“. Развива се професионално в сферата на логистиката, статистиката, бизнес анализа, мениджмънта. Работи с някои от най-големите компании в света. Ежедневно комуникира с бизнес елита на Европа и света, хвалят го от „Възраждане“.

Деян Николов се изявяваше и като говорител на някои от митингите на партията в София. Той участва и в акцията през май по сваляне на украинското знаме от фасадата на Столичната община.

През последните дни стана известно и че е направил опит да патентова прякор на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов. На сайта на Патентното ведомство може да се намери справка за марка „Костя Копейкин“, заявена на 20 юли 2022 г.

Като „Заявител/Притежател/Ползвател“ на марката е регистриран Деян Николов, а като негов пълномощник – адв. Петър Петров, който е зам.-председател на партия „Възраждане“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ