Даниел Митов премаза Асен Василев: ПП взеха чукове и разбиха държавата! Не знаят къде се намират

Даниел Митов

Логично е, че президентът Радев даде време за сформиране на новото Народно събрание, за да се охладят емоциите от изборите. Надявам се, че ще се прояви разум и ще има разговор с другите политически партии. Многократно подчертахме, че коалиция не предлагаме, а искаме да видим дали ще открием общи признаци и дефиниции за доброто на държавата.

Това заяви Даниел Митов от ГЕРБ пред Евронюз България. Старото правителство изостави Украйна. Не разбирам опорката за въвличането във войната. Целият Запад е въвлечен. Именно заради това трябва да очертаем ценностните линии на евроатлантизма.

Асен Василев като финансов министър се провали драматично, той докара публичните финанси до там, че едва покриваме критериите за членство в еврозоната, каза още той, цитиран от novini.bg.

Лично аз съм скептичен за преговори с „Продължаваме промяната”, защото те дойдоха с големи претенции и доказаха, че не умеят да управляват, не знаеха къде се намират. Вместо да вземат решение кои системи да променят и кои да доразвиват, те разбиха всичко.

Взеха едни чукове и почнаха да чупят всичко. Защо спряха АМ “Хемус”? Упорито повтаряха фалшиви опорни точки и накрая оставиха Северна България без инфраструктура.

И на мен не ми се разговаря с ПП, но българските граждани ни задължиха да проведем този разговор. Ние може да не се харесваме, но по-важна е отговорността пред гражданите и нацията, коментира той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ