ИЗВЪНРЕДНО! Киро и Асен събират депутатите си в столичен хотел преди старта на НС

кирил петков асен василев

Кирил Петков и Асен Василев събират депутатите си в хотел „Метрополитен“ в София преди старта на НС. Cpeщaтa нe e мeдийно оповестена. На нея ще се обсъждат активностите на парламентарната група по време на новото 48-о народно събрание.

Още към 16.40 ч първи пред хотела се появиха Андрей Гюров и Настимир Ананиев. Вероятно от ПП надушиха екипа на ПИК ТV, защото извадиха телефони и започнаха да говорят веднага, виждайки тв камерата.

Един от бившите депутати на Слави Трифонов – Иво Атанасов, излезе отвътре, за да запали цигара и заяви, че не знае за какво се събират и че журналистите очевидно са запознати повече. Той посочи, че поканата за сбирката е отправена на заседание на групата.

Десет минути преди 17 ч в хотела дойде бившият министър на образованието Николай Денков. Малко по-рано от обявения час на срещата в „Метрополитен“ дойде и Даниел Лорер, който на въпрос каква е темата на срещата отсече: „Без коментар“.

Депутатът и рапър Ицо Хазарта също е на линия.

Николай Денков заяви пред камерата, че предстои заседание на парламентарната група на ПП. Но така и не уточни защо се налага да са в хотел, а не в зала на НС.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ