Билалов пред инфаркт! 18-годишен превъртя „Стани богат“, цяла България говори за него

Билалов

18-годишният студент Красимир Масларов се превърна в един от най-запомнящите се участници в новата история на „Стани богат“, откакто култовия формат се излъчва по bTV. Краси удиви зрителите на предаването с познанията си, като въпреки крехката си възраст успя да си тръгне с чек за 20 000 лева. За радост и на , който не скри удоволствието си от страхотното представяне на момчето.

Младежът е истинско дете-чудо, защото е завършил предсрочно средното си образование и вече е втори курс студент в университета в Манчестър. „Преизпълнил е петилетката за 3 години“, пошегува се Билалов и нарече хлапето „ударник“.

Красимир Масларов „преизпълни“ успешно плана си и в играта, защото успя да вземе цели 20 хиляди лева, макар и с малко късмет. Въпросът за сериозната сума беше:
„Кой легендарен музикант придобива различен цвят на очите в резултат на сбиване?“.

Вундеркиндът не знаеше отговора, но реши да пробва късмета си и наслуки посочи верния отговор – Дейвид Боуи!

Следващият въпрос, за 30 хиляди лева, беше:

„В кой град са знакови архитектурни шедьоври къщите на Паганин, Головин, Томбидис и Мърфи, дело на Иван Иванов?“

Тук момчето си призна, че няма идея кой е верният отговор и реши да не насилва повече късмета си, отказвайки се от участие, пише fakti.bg.

Щастливият студент заяви, че ще празнува със семейството си, част от сумата ще отиде за образованието му, освен това смята да инвестира и в стоки и валути.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ