Острие на ГЕРБ: Това е еднолично управление на Радев. Опитват да превърнат държавата в анархия

делян добрев

Наблюдаваме някаква, не упоритост, защото упоритост е нещо хубаво. Някакъв инат. Това заяви пред камерата на ПИК ТV Делян Добрев от ГЕРБ.

„Някой се опитва да превърне държавата в анархия. Защото това е еднолично управление на президента“, заяви той.

Според Добрев от Промяната отново се държат като малки деца, явно искат нищо да не заработи“.

„Ако няма управляващо мнозинство, е по-добре да не се приеме никакъв бюджет, защото всяка партия иска да се хареса на избирателите си, а ще имаме един раздут бюджет. Т.е. ако нямаме правителство, по-добре да нямаме бюджет. Когато не е приет нов бюджет, се изпълнява това, което е заложено в предишния“, отбеляза той.

Добрев бе категоричен: „С всеки следващ ден ситуацията се заплита все повече, всеки мисли за своите собствени цели, амбиции и интереси“.

Той отправи упрек към изтегления не навреме дълг от финансовия министър Асен Василев. С това негово безотговорно поведение той принуждава служебния кабинет да изтегли дълг на 5%, което води до 1 млрд. повече разходи за държавата. „Това е персонално заради Асен Василев“, заяви Делян Добрев.

Той допълни, че е добре всички партии, без Промяната, да участват в сформирането на нов кабинет. Добрев изтъкна, че по време на правителството на ПП са били изплатени „много пари към Русия“ и точно тогава са били най очевидни задкулисните и корупционни сделки на управляващите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ