Категорично! ГЕРБ иска МС да внесе до 7 дни всички законопроекти по Плана за възстановяване

радомир чолаков

В парламента от ГЕРБ поискаха Министерският съвет да внесе предсрочно всички законопроекти по плана за възстановяване в рамките на 7 дни.

„Подкрепете това решение. С тези 22 закона ни бяха проглушени ушите да ги приемем. Още тогава беше казано от предишното правителство, че са готови. Първо искаме да проверим дали са готови и какво е станало”, заяви Радомир Чолаков, ГЕРБ-СДС.

„Ние сме категорично против този план. Планът, който приехте тогава, реално довежда дотам, че след 3 години трябва да закрием 40% от ТЕЦ-овете”, заяви Цончо Ганев от „Възраждане”.

„Това, което предлагате, е много разумно, но много закъсняло. Всички ние сме закъснели с тези действия”, заяви Джавдет Чакъров от ДПС.

„Очевидно тази седмица е посветена на това да обвиняваме „Продължаваме промяната” за всичко. Но събитията през настоящата година бяха предизвикани от вас”, заяви Николай Денков от ПП.

Същевременно днес депутатите ще изслушат енергийния министър Росен Христов по темата с доставките на газ към България.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ