Кобрата ще я попилее: Андреа шокира с нова порция от кирливите му ризи!

Кубрат Пулев, Андреа

Спирка няма за Андреа, ни почивен ден, що се отнася до бившата й изгора – Кубрат Пулев. Преди часове чалгарката отново се впусна в „дълбокомислени“ разговори с последователите си в нета, които явно няма за какво друго да я питат и пак налетяха на миналото й с Кобрата. „Преживя ли го вече този мъж?“, интересуват се хората, а Андреа май само това чакаше, предава kliuki.bg.

„Какво да го преживея, как да го преживявам?! Става дума за човек, който си има личния живот, има си децата и тем подобни. Той си е продължил живота, макар да искаше от мен и аз да му родя деца. Представяте ли си – има деца от една, иска от втора, а после ще ходи да направи и на трета… Но явно това му е моралът и принципите, с които толкова се хвали в ефир“, започна да го нарежда Андреа.

И заяви, че самата тя, която всички обвиняват, че се показва с крайно неподходящи фотоси в мрежата, била далеч по-стойностна и морална от Кубрат и то, защото така е възпитана от семейството си. С което, разбира се, намекна обидно към това на боксьора и брат му Тервел Пулев.

Малко по-късно Андреа оповести и че кариерата й се е разпаднала заради Кубрат, който лично я накарал да напусне Пайнер и да тръгне сама. След което пък настоял тя изцяло да зареже пеенето. „Няма как да се откажа от себе си и не го направих“, споделя певицата.

А как Пулев ще приеме новите й нападки, май всички се досещаме. Всъщност, поне до момента, той е много кротък и не обелва и дума за бившата си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ