Арестуваха двамата, качили джиповете си на паметника на Съединението: Снимали клип!

12

Единият от двамата задържани за хулиганство, след като качиха джиповете си по стълбите на паметника на Съединението в Пловдив, е осъждан. 25-годишният мъж има присъда за шофиране, след като му е била отнета книжката.

Това съобщи районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев пред Нова тв. Двамата мъже, на 23 и 25 години, са задържани за 24 часа.

“Ако наблюдаващият прокурор прецени, че се касае за хулигански действия, предвиденото наказание е лишаване от свобода или пробация, както и обществено порицание. Надявам се да получат справедливо наказание”, заяви Грошев.

Самоличността на извършителите беше установена вчера. Служители на Второ районно управление са се самосезирали, след като в интернет беше разпространено видео, на което се вижда как джип се катери по стълбите на паметника. Горе вече има паркиран автомобил, а около колите се е събрала група младежи. След задържането им, шофьорите обяснили, че са снимали музикално видео.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ