Алгафари разкри как БСП изпусна златен шанс с ГЕРБ и се присмя: Радев да ги избере за трети мандат?!

Нидал Алгафари

Социалистите са загубили невероятния си шанс да подкрепят правителство на ГЕРБ-СДС и с това да ги държат с кадифена ръкавица през цялото време и да поставят всякакви условия. Това мнение сподели пред Евронюз България пиар експертът Нидал Алгафари.

Според него БСП няма изгода от нови избори, защото са направили твърде много разходи. По думите му вероятността президентът да избере БСП за третия мандат е нулева.

„Според мен БСП ще дадат шанс с третия мандат на правителство заедно с ГЕРБ под претекст „да се поправят“. Смятам, че Стефан Янев би могъл да направи правителство, достатъчно са отдалечени от всички“, посочи още той и отбеляза, че проф. Огнян Герджиков или проф. Георги Близнашки могат да бъдат добри варианти за премиер.

Журналистът Иво Инджев пък прогнозира, че най-вероятно вървим към предсрочни избори. По думите на журналиста БСП търсят изход от задънената улица, в която са се вкарали, а отчаянието в партията е по-високо, отколкото при другите, заради низходящия тренд на електорална подкрепа към тях.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ