Деси Атанасова срина със земята момчетата от ,,Промяната“. Постави им страшна диагноза

десислава атанасова

Десислава Атанасова влезе в нова роля. Достави диагноза на „Продължаваме промяната“.

ПП са в делюзия! Представят си нереални факти, които не отговарят на реалността. Политическата шарлатания продължава! – написа шефът на ПГ на ГЕРБ-СДС във Фейсбук по повод твърденията на Кирил Петков и Асен Василев, че са провели срещи с всички парламентарно представени партии.

Според Атанасова никой не се е срещал нито с нея, нито със заместниците и като лидери на парламентарна група – Росен Христов, Тома Биков и Александър Ненков. Освен това никой от ПП не се е срещал със заместник-председателите на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов, които са народни представители, твърди Атанасова.

„Друг е въпросът защо тези, които искаха всичко да се случва публично пред камерите на всички медии, вчера са “провеждали” разговори по кьошетата на парламента! Научете се бе, момчета! Каквото прошепнеш, трябва да имаш кураж да го кажеш високо. Достойният човек говори високо и гледа право в очите“, пише Атанасова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ