Бизнесменът, пребил жена си с тенис ракета, ревна в съда: Хванах я на видео чат с друг да прави…

симо касабов

„Имахме прекрасно семейство 20 години. То беше всичко за мен. Всичко вървеше като в нормално семейство – смях, обич. И изведнъж се прибирам на 14-и и хващам жена ми на видео кол с друг мъж да правят различни работи. Това е ставало месеци и дъщеря ми го е виждала.“

Тези думи каза през сълзи бизнесменът Симо Касабов пред Пловдивския окръжен съд.

Той е с обвинение, че на 14 декември т. г. е пребил с тенис ракета съпругата си Димитрия, която успяла да избяга и потърсила помощ от приятелка. Била настанена в болница с множество травми и вече е с отстранен далак.

Докато произнасяше последната си дума, преди магистратите да определят мярката му за неотклонение, Касабов се разплака. Той призна, че е поставил проследяващите устройства в телефоните на съпругата и двете си деца, но това било направено, за да знае всеки къде са другите.

По-рано близки до семейството разказаха пред „24 часа“, че нещата не са еднозначни.

„Димитрия дружи с три приятелки, две от които разведени и една неомъжена. Четирите ходели заедно на дискотека, което отхвърля твърденията, че Симо Касабов е бил много ревнив. При това лично той й разреши да си постави силиконов бюст и плати операцията за това“, поясниха приятели на Касабови. Те уточниха, че спуканото тъпанче на Димитрия не било отсега и не било причинено от съпруга й, а от неволно от сина й. Момчето неволно държало молив и без да иска, докато пишело, уболо майка си в ухото.

„На всичко отгоре въпросният лекар, за когото прокуратурата твърди, че Димитрия е ходила при него с травми преди 4 години, е отрекъл това“, казаха близки на семейството.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ