Журналист скандализира: ПП тероризираха общините, за да спечелят „служебна победа“ на изборите

кирил петков асен василев

Шефът на Столичния общински съвет Георги Георгиев написа, че правителството на „промяната“ е нанесло щети на София за над 1,2 милиарда лева. Такива щети „промяната“ нанесе на почти всички големи градове в България. И това беше част от сценария за овладяване на местната власт със „служебна победа“ на общинските избори, като режеш парите и блокираш важни инфраструктурни проекти на общините. И после идваш да ги „спясяваш“ от лошите кметове.

Това бе едната страна на монетата. Другата част от сценария „служебна победа“ бе издадена от титана на мисълта Настимир Ананиев в Смолян през юни т.г. „На коалиционен съвет предстои да бъде обсъдено предложението за окрупняване на общините…..Окрупняването на общините и мандатността на кметове и общински съветници е с цел повишаване на административния капацитет….Трябва да се търси вариант, при който да има сливане на общини с цел подобряване стандарта на живот на населението и с друга цел – да вървим към децентрализация“, обяви на 5 юни Настимир. За щастие коалиционният им съвет и правителството им отидоха на кино. И слава богу. Иначе те щяха да продължават да тероризират общините, за да спечелят „служебна победа“. А всъщност наказаха гражданите им. Това е „промяната“. П.С. Само Настимир може да ви обясни как като сливаш няколко неща ги децентрализираш..

От Фейсбук профила на журналиста Стефан Ташев



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ