Човек на Радев осветли плановете му: Българите все повече ще свикват на служебните кабинети

румен радев гълъб донев

Докато цяла България се вълнува ще имаме ли най- накрая редовно правителство, любопитна прогноза направи политологът и бивш съветник на Румен Радев, Слави Ангелов.

Според него служебните кабинети на президента ще продължат да управляват страната ни.

Настоящото служебно правителство с премиер Гълъб Донев е четвърто за Румен Радев за двата му президентски мандата.

Василев изрази задоволство от работата на Донев и министрите му, като ги похвали за подписания преди дни меморандум между Европейската комисия, който ще позволи на България да започне да произвежда монети евро, когато получи одобрение за присъединяване към еврозоната.

Василев отбеляза и усилията на служебния кабинет в сектор „Енергетика“.

„Служебното правителство полага огромни усилия, за да постигне тъй желаната от всички диверсификация. И благодарение на нея започват не само да падат цените в България, но и инфлацията да спира да расте. Така, че тази формула, по която властта работи на авариен режим, аз съм почти сигурен, че ще продължи да съществува и българите все повече ще свикват със служебни кабинети, назначени от президента. Които могат да си съдействат с Народното събрание по един успешен начин“, заяви Василев пред бТВ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ