Лошо й се пише: Стана ясно коя е 20-годишната бургазлийка „муле“ от наглите ало измамници

пари

20-годишната Виктория Иванова е бургазлийката, която е била в ролята на муле от наглата схема на ало мошениците, които миналата седмица измамиха 32-годишен мъж от жк. „Изгрев“, пише Флагман.бг.

Виктория била незначителна „пешка“, тя събирала торбите с пари и златните накити от наивните жертви.

Момичето е било задържано от служители на Пето РУ-Бургас. Пред тях бургазлийката направила пълни самопризнания за извършеното от нея деяние и разказала подробно за схемата на ало измамници.

Припомняме, че 32-годишен бургазлия попадна в капана на алоизмамниците и се хвана на познатата схема, че помага за задържане на престъпници.

На 13 декември мъжът от жк. „Изгрев“ получил обаждане. Било му обяснено, че трябва да окаже съдействие на полицията. Той изобщо не се усъмнил и веднага се съгласил да помогне на мнимите органи на реда. Гласът от телефона му казал какво да направи.

И така бургазлията метнал от терасата на жилището си найлонова торба със сумата от 500 лв., 20 евро, 60 северномакедонски динара, позлатен дамски часовник и златни накити. Накрая мулето – Виктория отишла под балконите и взела плячката от наивния бургазлия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ