ИЗВЪНРЕДНО! Борисов отхвърли предложението на ,,Промяната“ и прати в ъгъла: В изолация сте!

борисов

Техният инат доведе до това, че отново се връщаме в изходна позиция. Преди време предложих преди да се раздадат мандатите да се направи подобен документ. И след това да се търси мнозинство. Ние предложихме такъв вариант, но не се прие. Сега се предлага същото. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията по повод предложения документ от „Продължаваме промяната“ (ПП), който ще бъде гласуван до края на седмицата в Народното събрание.

Той определи като вялото отношението на партиите към документа и заяви, че това показвало, че ПП са в изолация. „Този документ е обречен на неуспех“, заключи той.

„Вътре са написани неща, много от тях безотговорно, защото тези хора вече 2 години са министри, премиери и можеше много от тези неща да са в много работна фаза или дори завършени“, продължи лидерът на ГЕРБ.

„Несериозен е начинът, по който се предлага този документ, затова и мисля, че е обречен“, сподели Борисов.

Той коментира и цените на горивата. „Към началото на август е 3,47 лева, а към днешна дата е с 58 стотинки по-евтин. Бензинът е с 84 стотинки по-евтин. Това, което говорихме тогава, че докато ПП е на власт, от джоба на българина изтича по близо лев за всеки литър, виждате, че сме много близо до истината. Всичко това е отивало в нечии джобове“, заяви председателят на ГЕРБ.

„Това, че „Промяната“ си замина скоропостижно, донесе само просперитет и не толкова дълбоко бъркане в джоба на българина. Това е факт“, подчерта Борисов.

Той изрази задоволството си, че служебното правителство е подписало договора за сътрудничество с Турция, след което припомни, че според документите с визията, която ГЕРБ е имала за диверсификация на страната, тя е била подготвена днес да се подпише такъв документ.

„Около 6 млн лв. на ден са заминавали в нечии джобове. И те сега ми предлагат план как трябвало да бъде икономическото развитие и модернизираното развитие на страната. За две години ние видяхме само разруха и спад във всичко“, отсече Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ